Selfless

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Moc mení priority

Hi there :) Brain speaking...
Som politik. Som občan Slovenskej Republiky. Som rodič. Chcem aby sa Slovensko vydalo na novú cestu, chcem v tejto krajine niečo zmeniť. Je pod Tatrami nejaký zablúdilec, ktorý snáď ešte verí v takéto kecy? Možno áno, ale aj ten už iste zažína strácať presvedčenie o pravdovravnosti politikov. Moc mení priority, mení charakter. Vždy to tak bolo, je a aj bude. Akokoľvek "čistý" vstupuje človek do politiky, nevydrží ani moment s rovnakým úmyslom, aký mal včera. Nie je to práca pre každého, treba silný žalúdok a istým sposobom sa dajú títo ľudia obdivovať. Veď dennodenne klamať, podvádzať, uplácať dá zabrať aj tomu najvačšiemu zvieratku. Práve v politike totiž zomierajú aj tie posledné výdychy slečny menom Nádej. Verím, že sa stále nájdu typy vrhajúce sa do tohto kolotoča s dobrým úmyslom. Otázkou je , prečo im to nevydrží? Azda je systém už tak prehnilý, že sa mu vyhýbajú aj plesňe? Poctivosť a odhodlanie niečo zmeniť dostávajú facku hneď za prvými dverami. Za nimi totiž so založenými rukami čaká chamtivosť, nenásytnosť brániace bossa všetkých bossov - Moc. Moc, ktorá mení priority zo dňa na deň. Moc, ktorá núti zabúdať na dobro blížneho, núťi postaviť svoje osobné ciele ďaleko pred ciele spoločnosti. Moc, ktorá sa živí okrádaním, znevažovaním a klamaním. Kam speje politika je asi determinované minulosťou. Je to škoda pretože hlas ľudu by mal byť v každom prípade silnejší ako hlas tých pár šuliprdkov v Bratislave. Nedávno som sa dostal k porovnaniu slovenskej "demokracie" s tou švajčiarskou. Samozrejme , že po dočítaní a overení si informácii(brainwashing dostal pekne po pysku)som ostal s otvorenou tlamou. Nebudem lakomý a na článok vám nechám odkaz dole :) PS: Politika robí z ľudí monštrá, a snáď sa mýlim keď tvrdím, že bez výnimky. Nie je nič ľahšie ako nadávať pri pive ( v mojom prípade na hotelovej recepcii pri pracovnom počítači s prichystaním šalátikom) ale nemám chuť, šancu ani potrebnú inteligenciu (neverím , že to píšem) to zmeniť. PPS: Po prečítaní spálte! Ktovie kedy mi na dvere zaklope niekto od Šuliprdkovcov:) odkaz: http://www.malatina.sk/index.php?option=com_content&view=article&id=590:slovenska-vs-vajiarska-demokracia&catid=42:dianieslovensko&Itemid=71

Politik=klamár | stály odkaz

Komentáre

  1. sel
    ==Otázkou je , prečo im to nevydrží?==len pre to, že kto chce so Šuliprdkovcami byť, musí s nimi vyť . ak nie tak sa zahrajú enten tíky===ideš z kola von.
    stačilo pozrieť na súpisku kandidátov do volieb, kto vždy je už iba 1.-5. obdobie na popredných miestach==a stále sa oháňajú: ale veď jeho voliči to tak chcú, alebo : dal som slovo, že ešte jedno volebné obdobie vydržím ......kecy, kecy, kto by sa rád vzdával ľahkozarobených peňazí?
    publikované: 28.01.2013 12:54:54 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014